«Καλιφόρνια ντρίμιν» στο θέατρο «Επί Κολωνώ»

Το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια ντρίμιν» παρουσιάζει, για δεύτερη χρονιά, στο θέατρο «Επί Κολωνώ» η θεατρική ομάδα «ΑΧ», από τις 16 Οκτωβρίου 2017.
Στη σημερινή κοινωνία της κατανάλωσης προκατασκευασμένων ονείρων, ο αναστοχασμός πάνω στην έννοια «ονειρεύομαι» είναι, όχι απλά χρήσιμος, αλλά ζωτικά απαραίτητος. Το εντυπωσιακά επίκαιρο «Καλιφόρνια ντρίμιν», που διαποτίζεται απ’ το ιδιαίτερα αιχμηρό χιούμορ του Βασίλη Κατσικονούρη, έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κωμωδίας, αλλά όχι μόνο.

Δύο κορίτσια και δύο αγόρια -ναυαγοί της ελπίδας- πιάνονται απ’ την πρώτη σανίδα ονείρου που θα βρουν μπροστά τους για να σωθούν. Δεν ξέρουν κολύμπι. Κανείς δεν τους έμαθε πώς να ζουν. Οι γονείς τους είναι «αδικαιολογήτως απόντες» μέσα στο πέλαγος που τους κληροδότησαν. Οι τέσσερις νέοι παρασύρονται σε περιπέτειες που, ενώ προκαλούν το γέλιο, αφήνουν ωστόσο μία πικρή επίγευση. Ποια ακτή τούς περιμένει άραγε;
Στην παράσταση στο θέατρο «Επί Κολωνώ», συνταξιδεύουμε με τα παιδιά αυτά, μέσα στα όνειρά τους, επιχειρώντας ουσιαστικά να επαναπροσδιορίσουμε τα δικά μας όνειρα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς
Σκηνικά-Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Πρωτότυπη μουσική, επιμέλεια μουσικής: Κώστας Βόμβολος
Σχεδιασμός φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ραφαέλα Ακαμωτάκη, Ειρήνη Οικονομίδου
Σχεδιασμός αφίσας: Στάθης Γκοργκόλης (Σίγμα Γάμμα)
Φωτογραφίες-Teaser: Αλέξανδρος Γεωργίου
Παίζουν: Γιάννης Ιωάννου, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Σεβίνα Μαραγκού, Γιώργος Σύρμας

Παραστάσεις
Από 16 Οκτωβρίου έως 9 Ιανουαρίου 2018
Ημέρες & ώρες παραστάσεων
Δευτέρα: 21:00
Τρίτη: 21:00
Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 13 ευρώ
Μειωμένο: 10 ευρώ
Άνεργοι: 6 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 90’ χωρίς διάλειμμα
Προσφορά τα εισιτήρια για τη φετινή χρονιά, στην τιμή των 7 € ισχύει για όλες τις παραστάσεις, αλλά για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων και για εισιτήρια που θα εκδοθούν από 19/9 έως και 30/9 & από 21/10 έως 31/10 από τη σελίδα www.epikolono.gr

Σχόλια