Το Nintendo Switch είναι εδώ!

Σύντομη και περιεκτική η Nintendo, παρουσίασε όλα της τα παιχνίδια μέσα από ένα βίντεο διάρκειας εικοσιπέντε λεπτών. Ούτε καν μισής ώρας, δηλαδή. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που είδαμε, θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους, ενώ η ιαπωνική εταιρεία, άφησε πολλές υποσχέσεις με δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Η υβριδική κονσόλα της Nintendo θα αποκτήσει το δικό της κανονικό Pokemon (εκτός του Poken Tournament Deluxe, που είναι fighting), καθώς και το νέο επεισόδιο της σειράς Metroid Prime. Κυρίες, κύριοι, το Metroid Prime 4 έρχεται στο Switch.
 
  • Στο Xenoblade Chronicles 2, παρακολουθούμε τις περιπέτειες των Rex και Pyra, οι οποίοι αναζητούν την Elysium, έναν πραγματικό παράδεισο επί της γης. Αναμένεται προς το τέλος του έτους.  
  • Η Nintendo ετοιμάζει νέα παιχνίδια με πρωταγωνιστές τους Kirby και Yoshi. Αμφότερα, θα κυκλοφορήσουν εντός του 2018, για το Switch.
  • Η Game Freak ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στο νέο Pokemon RPG, για την υβριδική κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. 
  • Το Metroid Prime 4, είναι γεγονός. Πέρα από το λογότυπο του παιχνιδιού, δεν μάθαμε τίποτα περισσότερο. Από μόνο του, όμως, αρκεί για να ενθουσιάσει τους φίλους της Nintendo.  
  • To Fire Emblem Warriors, στο ύφος των Dynasty Warriors της Koei Tecmo, κυκλοφορεί το φθινόπωρο, για 3DS και Switch.
  • Στις 30 Ιουνίου κυκλοφορεί το πρώτο κομμάτι από το πακέτο επέκτασης για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Το Master Trials περιλαμβάνει τα Trial of the Sword, Master Mode, Hero’s Path, Travel Medallion, Korok Mask και οκτώ νέες πανοπλίες. 
  • Γκάζια και γκολάκια από το Rocket League. Η έκδοση για το Switch θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους, θα περιλαμβάνει ειδικά νιντεντο-αντικείμενα και θα υποστηρίζει cross-play.
  • O Mario και το τρελό του καπέλο, ταξιδεύουν σε κόσμους μακρινούς και παράλληλες διαστάσεις. Με τη βοήθεια του καπέλου του, ο κοντόχοντρος υδραυλικός μπορεί να μεταμορφωθεί σε δεινόσαυρο, ταξί, κοτρώνα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το Super Mario Odyssey κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου. 
http://www.byteme.gr/gaming-articles/e3-2017-h-nintendo 

Σχόλια