H Nintendo παρουσιάζει το Nintendo Switch

Μετά από ένα εκατομμύριο υποθέσεις και άλλες τόσες φήμες, η Nintendo αποκάλυψε τη νέα της παιχνιδομηχανή, το Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα υβριδικό σύστημα που θα λειτουργεί τόσο ως φορητή κονσόλα, όσο και ως επιτραπέζια.

Το πρώην ΝΧ και νυν Switch, διαθέτει δύο αποσπώμενα χειριστήρια, το μικρούλια Joy-Con, τα οποία προσφέρουν πολλές επιλογές χειρισμού. Μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα, ως δύο ξεχωριστά μίνι χειριστήρια για δύο παίκτες, ενώ, μέσω μιας βάσης, θα ενώνονται και θα σχηματίζουν ένα χειριστήριο. Όταν θελήσουμε να πάρουμε εκτός σπιτιού το Nintendo Switch, τα Joy-Con θα τοποθετούνται στα πλαϊνά της μετατρέποντάς το σε κανονικότατη φορητή κονσόλα.

Όταν το Nintendo Switch "αναπαύεται" στην ειδική βάση, θα παίζουμε στην τηλεόραση, ενώ όταν το αφαιρέσουμε από τη βάση του, το παιχνίδι θα μεταφέρεται αυτόματα στην οθόνη της κονσόλας. Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο παρακάτω βίντεο, τα παιχνίδια του Nintendo Switch θα κυκλοφορούν σε καρτούλες. Μερικά από αυτά είναι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, NBA 2K, ένα νέο Mario (;), ένα νέο Mario Kart (;), το Skyrim και το Splatoon. Βέβαια, εκτός του Zelda, κανένα άλλο από τα παραπάνω παιχνίδια, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Πάντως, η Nintendo υπόχεται ότι το Switch θα έχει την υποστήριξη αρκετών τρίτων εταιριών.
Το Nintendo Switch, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

http://www.byteme.gr/news/games/h-nintendo-paroysiazei-to-nintendo-switch

Σχόλια