To Wonder Boy επιστρέφει με 2 παιχνίδια!

H DotEmu ανακοίνωσε το Wonder Boy: The Dragon's Trap, το remake του παλιού Wonder Boy III: The Dragon's Trap, το οποίο κυκλοφόρησε το 1989 για το Master System της SEGA. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Lizardcube σε συνεργασία με τον δημιουργό της σειράς Wonder Boy/Monster World, τον κύριο Ρίουιτσι Νισιζάουα.
Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, ο κόσμος της Monster Land θα είναι τεράστιος και θα υπάρχει σύνδεση μεταξύ των περιοχών, ενώ ο ήρωας θα μεταμορφώνεται σε Σαύρα, Ποντίκι, Ψάρι, Λιοντάρι και Γεράκι. Τα γραφικά του τίτλου θα είναι χειροποίητα, ενώ η μουσική επένδυση θα βασίζεται στις κλασικές μελωδίες που έγραψε ο Σίνιτσι Σακαμότο για το 8-μπιτο Wonder Boy III.
To Wonder Boy: The Dragon's Trap αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC. Φυσικά, ο τίτλος της Lizardcube δεν έχει καμία σχέση με το Monster Boy and the Cursed Kingdom της Game Atelier, η οποία επίσης συνεργάζεται με τον δημιουργό της σειράς.
Πηγή: Gematsu
Εκτός από τις ευχές τους για το νέο έτος, FDG και Game Atelier, είπαν να μοιραστούν μαζί μας το πρώτο τρέιλερ για το Monster Boy and the Wizard of Booze Cursed Kingdom. Η αναβίωση του θρυλικού Wonder Boy, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2016, για PS4, Xbox One και PC.
Πηγή: Monster Boy

Σχόλια