44ο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο!

Πιστό στο καθιερωμένο, φθινοπωρινό ραντεβού του και μετά από την αναβολή του λόγω των πολιτικών εξελίξεων και την προκήρυξη των εκλογών, το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου, αποτελεί γεγονός.

Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου θα ανοίξει τις πόρτες της στον καταπράσινο, υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2015.

Εκεί οι μικροί και μεγάλοι βιβλιοφάγοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα σε χιλιάδες –νέους και παλαιότερους- τίτλους βιβλίων, ενώ το «παρών» θα δώσει το σύνολο –σχεδόν- των ελληνικών εκδοτικών οίκων που θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από παρουσιάσεις βιβλίων και συναντήσεις με συγγραφείς.

Ωστόσο, από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και τα παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα και πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε μορφής (από θεατρικές ομάδες, μουσικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες, ομάδες θεάτρου δρόμου, κ.α.) προάγοντας όχι μόνο τη Φιλαναγνωσία αλλά και τον Πολιτισμό γενικότερα.
http://www.followtheheroes.com/index.php/item/185-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF-44%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BF

Σχόλια