Ο άνθρωπος Γκαρσία!


Και τι δεν έχουν πει για τον Πάμπλο Γκαρσία στον οποίο πάει γάντι η παροιμία: "Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Όσοι όμως τον έχουν γνωρίσει προσωπικά και τον έχουν ζήσει εκτός γηπέδου, παραδέχονται ότι είναι από τα καλύτερα παιδιά! Μια ακόμη επιβεβαίωση ήταν αυτή μετά το ματς της Νέας Σμύρνης. Παρόλο που έχουν περάσει κάποιες ημέρες το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ τον πλησίασε, και αφού του έδωσε ένα δώρο μέσα σε μια χάρτινη σακούλα και ένα κομποσκοίνι, του είπε κλαμένος πως πριν από ένα μήνα έχασε τη μητέρα του (το ίδιο και ο Γκαρσία πριν ένα χρόνο) και πως απλά θέλει μια φανέλα του.

Ο Ουρουγουανός είχε ήδη βουρκώσει και είπε στον οπαδό αν μπορεί να κάνει οτιδήποτε για αυτόν. Ο τελευταίος του ζήτησε απλά μια φανέλα και ο Γκαρσία ζήτησε από τους υπευθύνους να φέρουν μια. Εκείνη τη στιγμή όμως ήταν το πλέον δύσκολο πράγμα. Όλοι είχαν επιβιβαστεί στο πούλμαν. Το ίδιο και ο ιματισμός, ενώ υπήρχε βιασύνη για να προλάβουν οι ασπρόμαυροι την πτήση από το "Ελ. Βενιζέλος" για το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Οι άνθρωποι της ομάδας, είπαν στον Γκαρσία ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί μια φανέλα του.

"Σκασμένος" ο έμπειρος μέσος, το κατανόησε και ζήτησε συγνώμη από τον οπαδό. Έπειτα τον ρώτησε αν θα πάει σε κάποιον αγώνα στην Τούμπα ή σε κάποια προπόνηση αλλά ο οπαδός μένει στην Αθήνα και δεν έρχεται συχνά στη Θεσσαλονίκη. Τότε, ο Γκαρσία ζήτησε όνομα, διεύθυνση και λοιπά στοιχεία προκειμένου να του ταχυδρομήσει ο ίδιος τόσο τη φανέλα όσο και άλλα δωράκια. Κι όλα αυτά, χωρίς ο Ουρουγουανός να αρνηθεί ενδιάμεσα σε οποιονδήποτε να φωτογραφηθεί μαζί του. Αυτός είναι ο "μεγάλος" Πάμπλο Γκαρσία που δίνει μαθήματα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

http://olapaok.gr/podosfairo/o_anthrwpos_gkarsia.779807.html

Σχόλια