37 χρόνια Φεστιβάλ Βιβλίου στη σκιά της Ακρόπολης

Gια 37η χρονιά το Φεστιβάλ Βιβλίου ανοίγει τις πύλες του και περιμένει τους επισκέπτες του κάτω από την Ακρόπολη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Παρασκευή (12/9).
Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις φετινές προτάσεις του Φεστιβάλ θα ανακαλύψουν έναν πλούτο εκδόσεων, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 50.000 τίτλους βιβλίων.

Φέτος η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Διαπολιτισμικό Διάλογο, με τίτλο "Οι καλές ιστορίες κάνουν τον κόσμο καλύτερο". Στις εκδηλώσεις πρόκειται να λάβουν μέρος 25 χώρες από όλον τον κόσμο, με τη συμμετοχή και των πρεσβειών των χωρών, και θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις βιβλίων, αναγνώσεις και συζητήσεις, ανάγνωση αρχαίων και σύγχρονων διαπολιτισμικών ιστοριών κ.α.

Διοργανωτές της γιορτής του βιβλίου είναι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και η Unisef, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του δήμου Αθηναίων.

Τα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα γίνουν στις 8 το βράδυ της Δευτέρας και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν καθένα από τα περίπτερα του πεζόδρομου έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια