«Cine ΑΙΟΛΙΑ»: Μακροβούτι στα βαθιά ή η ομάδα που δεν είχε ιδέα πώς να «τρέξει» ένα θερινό σινεμά αλλά τα κατάφερε!

Tο θερινό σινεμά είναι κάτι σαν το ελιξίριο της νεότητας. Μπαίνεις ενήλικας και βγαίνεις έφηβος. Έτοιμος να ξανακατακτήσεις τον κόσμο, να γράψεις τραγούδια, να πεις ιστορίες, να ξαναγνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, να πας μέχρι την άκρη της γης.

Από μικρός όταν έμπαινα στην «ΑΙΟΛΙΑ», ο έξω κόσμος σταματούσε να υπάρχει. Οι ήχοι του, οι εικόνες του και οι μυρωδιές του έμεναν έξω από το σινεμά. Το λευκό χαλίκι, η μεγάλη άσπρη φρεσκοβαμμένη οθόνη και η δροσιά του πάρκου ήταν ο κόσμος μου. Ώσπου ήρθε η στιγμή να γίνω μέλος μιας ομάδας που θα «αναστήλωνε» την «ΑΙΟΛΙΑ», το δημοτικό θερινό κινηματογράφο στην Καισαριανή.

Ποιες ταινίες να επιλέξουμε, πώς θα φτιάξουμε το πρόγραμμα προβολών, πώς θα διακοσμήσουμε τον χώρο και άλλα πολλά ήταν άγνωστα για τα μέλη της ομάδας μας. Το μόνο που ξέραμε να κάνουμε είναι το rebranding. Να φτιάξουμε δηλαδή τη νέα εικόνα του κινηματογράφου: λογότυπο, έντυπα, social και τα λοιπά επικοινωνιακά κόλπα προσέγγισης θεατών.

Και τολμήσαμε. Και να ‘μαστε εδώ τώρα να βλέπουμε στα πρόσωπα των θεατών κάτι από αυτά που είχαμε και εμείς στις φάτσες μας, όταν βγαίναμε από την «ΑΙΟΛΙΑ». Και σας περιμένουμε στη δροσιά του πάρκου.

Κάθε φορά που ξαναμπαίνω στην «ΑΙΟΛΙΑ» κρατάω την αναπνοή μου και κάνω ένα νυχτερινό μακροβούτι στα χρόνια της εφηβείας μου και βλέπω ότι μεγαλώνω αλλά δεν γερνάω. Όπως και το σινεμά.

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Cine ΑΙΟΛΙΑ» έχει ελεύθερη είσοδο από Δευτέρα έως Πέμπτη και 5€ είσοδο από Παρασκευή έως Κυριακή.

Διεύθυνση: Σολωμονίδου και Φιλαδελφείας, Σκοπευτήριο Καισαριανής | Προβολές: 21:00 και 23:00 εκτός από ταινίες που έχουν διάρκεια πάνω από 140 λεπτά όπου υπάρχει μόνο μια προβολή στις 21:00.

https://www.elculture.gr/blog/article/eolia-makrovouti-sta-vathia-i-i-omada-pou-den-iche-idea-pos-na-trexi-ena-therino-sinema/

Σχόλια