Ήσυχες διακοπές στην Πάτμο!

- Η χώρα της Πάτμου είναι καταπληκτική!Αξίζει φυσικά η επίσκεψη στο μοναστήρι και στη σπηλιά της Αποκάλυψης. Η κοτόπιτα της Λόζας είναι φανταστική, το φαγητό στην πλατεία στο Βαγγέλη δεν με ξετρέλανε αλλά είχε ωραίο χάζι, επίσης το φαγητό στον Γιάγκο πολύ καλό. Κάτω από τη Λόζα, είναι ένα μαγαζάκι που δεν το πιάνει το μάτι σου αλλά ο παππούς που το έχει κάνει φανταστική πίτσα.
Για ποτό το βράδυ στη Στοά στην κεντρική πλατεία και το 1673 (Αστοιβή).

- Στη Σκάλα, όπου μείναμε έχει αρκετά μαγαζάκια για φαγητό και ποτό. Εμείς τιμήσαμε το Χιλιομόδι για ψαράκι, το οποίο ήταν και φτηνό και για ποτό στο Κουκουμάβλα.

- Τα νερά ήταν πολύ καθαρά αν και από παραλίες δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Μου άρεσε ιδιαίτερα το Λιβάδι, όπου πήγαμε και 2 φορές. Επίσης καλά λόγια μας είπαν για την Ψιλή Αμμο αλλά λόγω αέρα δυστυχώς δεν την επισκεφθήκαμε.

- Απίστευτη εντύπωση μας έκανε η ευγένεια όλων!!!! Τι να πω, σε σημείο να σε σκλαβώνουν...

- Επίσης, επισκεφθείτε τα αρχοντικά της χώρας. Εμείς πήγαμε στου Νικολαίδη και του Σημαντήρη (η κυρία Σημαντήρη είναι απίστευτη!!).

- Το νησί δεν είναι μεγάλο αλλά χρειάζεται αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

- Μια πρόταση για αυτούς που τους αρέσουν οι διακοπές σε ιδιαίτερα μικρά νησιά χωρίς πολλά πολλά είναι Αγαθονήσι- Αρκοί- Λειψοί (το έχω στο πλάνο για κάποιο καλοκαίρι).

Εν ολίγοις, αξίζει να περάσετε τις διακοπές σας στην Πάτμο, είναι εναλλακτική, χαλαρή, με ωραία διασκέδαση (χωρίς πολύ φασαρία) και πολύ γραφική!!;)


https://www.travelstories.gr/community/threads/%CE%A0%CE%AC%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%82.18571/

Σχόλια