Η Κούβα βάζει ξανά την Αθήνα σε ρυθμούς hip-hop, latin και salsa

Παρόλο που ακόμα είναι νωρίς, καλό είναι να προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με latin και salsa ρυθμούς στην Αθήνα και δη στον Βοτανικό. Η Κούβα δηλώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά παρούσα, εφόσον στις 8 Ιουνίου, στο live stage Βοτανικός, έχει προγραμματιστεί το 2ο Cuba Festival. Ποικίλα μουσικόχορευτικά προφεστιβαλικά happenings, εικαστικές εκθέσεις, video προβολές, dj Sets και ένα σημαντικό αφιέρωμα σε ένα θρυλικό συγκρότημα, τους Orishas περιλαμβάνονται στην ατζέντα του φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του 2ου CUBA FESTIVAL θα ξεκινήσουν με τα γνωστά πλέον στο Αθηναϊκό κοινό Calles De Cuba (Δρόμοι της Κούβας) που θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαΐου και Σάββατο 1η Ιουνίου σε ανοιχτούς χώρους των Αθηνών με δωρεάν μουσικόχορευτικές παραστάσεις και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου με τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ Live Stage με συναυλίες.

Στο 2ο Cuba Festival θα συμμετέχουν οι Odalis Palma, Baclava Cubano, Grupo Inle, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Yoel Pereira, Miguel Angel Bautista, Dj Niko Marinou, Dj El General, Dj Acebes και άλλοι καλλιτέχνες που έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν μια latin εκρηκτική βραδιά.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι Cuban Beats All Stars, οι οποίοι δημιουργήθηκαν από τα αρχικά μέλη των Orishas με σκοπό να διατηρήσουν ενεργά στο παγκόσμιο μουσικό προσκήνιο τη μουσική του θρυλικού συγκροτήματος. Οι Orishas είναι το πρώτο κουβανέζικο συγκρότημα που κατάφερε να ενσωματώσει στο παραδοσιακό beat της salsa και της rumba, ρυθμούς της rap και της hip - hop, έγιναν παγκόσμια γνωστοί και με έδρα την Ευρώπη έβγαλαν τέσσερα άλμπουμ, κέρδισαν δύο βραβεία Grammy και περιοδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεσήκωσαν το παγκόσμιο κοινό σε ασταμάτητο χορό.

Τρία από τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος (Vladimir Nunez - τύμπανα - , DJ Tillo, & Nelson Palacios - φωνή, βιολί, πιάνο και μπάσο) ένωσαν τη μουσική τους εμπειρία και σχημάτισαν τους Cuban Beats All Stars, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Orishas, ανά τον κόσμο.

Εισιτήρια Online:

 
2ο CUBA FESTIVAL Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage (Κασσάνδρας 19/ Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Αθήνα) Τιμές εισιτηρίων & Σημεία Προπώλησης: 15€, Ταμείο: 20€ Ticket Services - Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) - Τηλ. : 210 72 34 567 Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) | Τηλ. : 210 3608 366 Καταστήματα Public Enzzo de Cuba - Αγ. Παρασκευής 70-72/Μπουρνάζι - Περιστέρι/Τηλ. : 210 5782610 Rock around the Clock - Χάλκης1 - Πλ. Πετρούπολης
 
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=509527

Σχόλια